Noul club de noapte va funcționa după reguli mai puțin cunoscute publicului larg. Clubul va fi deschis două zile pe săptămână, iar accesul se va face doar pe bază de card de membru, de diferite ranguri.

“Delphis Club” se va deschide în decembrie, dar nu oricine îi va putea trece pragul. Pentru că se dorește a fi un club exclusivist, accesul se va face doar pe bază de card de membru.

Pentru a deveni membru “Delphis Club” este necesară obținerea unui card de membru. În acest sens, se va depune o cerere online pe site-ul clubului, iar solicitantul va fi invitat pentru a semna adeziunea de membru, care implică respectarea anumitor termeni și condiții (de conduită, în principal).

În câteva zile de la înregistrare, fiecare membru va primi un card personalizat. Cu acest card va avea acces în club, dar nu numai atât. Cu cardul de membru va achita practic și consumația pe care o va face, neexistând în acest lanț bani lichizi.

Un card de membru simplu devine activ în momentul în care va fi alimentat cu minim 100 de lei. Cardul va avea trecut pe el numele și prenumele deținătorului și un cod qr pentru identificare.

În funcție de tipul de membru, vor putea fi accesate și carduri de genul GOLD CARD, PLATINUM CARD și BLUE DIAMOND CARD.

Cardul va fi nominal. Membrul nu își va putea împrumuta cardul de membru și nu va permite să fie utilizat de altcineva decât de membrul posesor.

“Un membru al clubului nu poate introduce în club o altă persoană pe cardul său de membru, adeziunile fiind individuale”, ne-a spus proprietarul viitorului club.

Ce oferă în plus acest club față de alte locații similare? În primul rând siguranță, fiindcă nu au acces decât membrii săi. Restul este surpriză, veți afla la momentul potrivit, a mai precizat proprietarul clubului.