Joi, 22 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Onești au reținut pentru 24 de ore un bărbat din localitate, după ce în seara zilei de 20 decembrie a.c., în jurul orei 18.00, a condus un autoturism pe raza orașului, având acest drept suspendat din data de 11 iulie a.c..

De asemenea, în momentul în care a fost oprit de organele de poliţie, acesta a fugit de la faţa locului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul cu dreptul de a conduce suspendat, iar bărbatul în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

Tot joi, 22 decembrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant un tânăr de 18 ani, din municipiu, care a condus un autoturism pe strada Aprodu Purice, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat. (sursa: IPJ Bacău; foto: arhivă)