Confictul dintre oneștenii Mihai Oprea și Vitalie Mârza, care durează de mai mult timp, a ajuns în presa centrală, după ultima încăierare dintre cele două tabere, în urma căreia Oprea a ajuns la spital, cu multiple leziuni.

Mihai Oprea, un fost luptător român de kickboxing, spune că a fost bătut în plină stradă de Vitalie Mârza (35 de ani), pugilist român retras din activitate. Evenimentul a avut loc pe străzile din Onești, iar Oprea, lovit cu bestialitate de mai mulți bărbați, a avut nevoie de spitalizare, scrie gsp.ro.

Contactat de GSP.ro, Mihai Oprea a făcut o reconstituire a evenimentelor. Spune că tensiunile cu Vitalie Mârza datau de mai mult timp, iar fostul boxer a ales să se răzbune pe el prin violență. Oprea urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, loviturile încasate în zona feței fiind grave.

„Conflictul a început acum un an de zile, timp în care Mârza Vitalie nu a încetat să mă jignească și să mă denigreze. Pe 16 martie, la insistențele lui, ne-am întâlnit pentru a discuta și a încheia acest conflict omenește. Acest lucru nu a fost posibil. A început să mă lovească cu pumnii la nivelul feței, provocându-mi o fractură de piramidă nazală.

În acest timp, un alt prieten de-al lui a încercat să mă înjunghie, dar am scăpat teafăr după ce un prieten de-al meu i-a dat peste cuțit. După conflict, am ajuns la Spitalul Municipal Onești cu hemoragie nazală, iar polițiștii au fost înștiințați. 

Mârza Vitalie are la Poliție circa 50 de plângeri de la mine și victimele pe care le-a agresat. În acest moment, starea mea de sănătate nu e una bună. Urmează să fac o intervenție chirurgicală, deoarece fractura îmi îngreunează respirația”, a declarat Mihai Oprea pentru GSP.ro.

Originar din Republica Moldova, Vitalie Mârza, cel acuzat de Mihai Oprea că l-ar fi lovit, a practicat boxul profesionist și a fost multiplu campion național. (foto: print screen)