Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi de 35, respectiv 25 de ani, din comuna Bogdăneşti, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe.

La data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, în comuna Bogdăneşti, a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane.

În urma activităţilor specifice efectuate, poliţiştii au reţinut doi bărbaţi de 35, respectiv 25 de ani, din comuna Bogdăneşti, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

De asemenea, la data de 23 decembrie a.c., poliţiştii din Oneşti au reţinut trei bărbaţi de 42, 40 şi 24 de ani, toţi din Oneşti, cercetaţi în cadrul mai multor dosare penale întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi furt calificat.

Exemplu:

În seara zilei de 5 decembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a a provocat scandal şi a distrus mai multe aparate electronice ce aparţin unei societăţi comerciale din Oneşti.

În cadrul investigaţiilor efectuate bărbatul în cauză a fost identificat şi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, loviri sau alte violenţe, furt calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 23 decembrie a.c., faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale. (sursa: IPJ Bacău, foto: arhivă)