Un bărbat de 42 de ani, din comuna Poduri a sesizat polițiștii despre faptul că, atât el, cât şi mama acestuia au fost ameninţaţi de către frate care în aceleaşi împrejurări, a încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Moineşti.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că, la data de 18 aprilie a.c, în jurul orei 21:00, bărbatul de 39 de ani, s-ar fi deplasat la poarta locuinţei fratelui său şi a mamei sale, unde le-ar fi adresat ameninţări, nerespectând astfel interdicţiile impuse prin ordinul de protecţie.

De asemenea, în ziua următoare, bănuitul i-ar fi adresat ameninţări mamei sale. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea ordinului de protecţie şi ameninţare, iar, în urma probatoriului administrat s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)