Deși dispune de o organigramă destul de stufoasă, SC Domeniul Public și Privat SA (DPP), societate care se ocupă de întreținerea și repararea drumurilor din Onești, tot mai are nevoie de câțiva oameni cu care să se poată apuca efectiv de asfaltări sau plombări.

Ieri, miercuri 21 februarie, DPP SA a scos la concurs patru posturi în cadrul Secției Întreținerea și Repararea Drumurilor , este vorba despre doi asfaltatori și doi betoniști.

Printre condițiile care trebuie îndeplinite pentru a putea obține unul dintre cele patru posturi, pe perioadă nedeterminată, se găsesc următoarele: vechime minim 2 ani în activitățile de reparații și construcții drumuri, certificat de calificare pentru meseriile de asfaltator, zidar-betonist, fierar-betonist și constructor-structuri.

În ceea ce privește nivelul studiilor, acesta poate fi mediu, primar sau chiar gimnazial.

Multe străzi din Onești se prezintă într-o stare avansată de deteriorare, necesitând o intervenție rapidă din partea lucrătorilor DPP.

Primăria Onești a prevăzut în bugetul consolidat pe anul 2018 sume importante pentru repararea și modernizarea mai multor străzi din oraș, este vorba despre străzile Mihai Bravu, Tineretului, Eternității, Talpău, Siliștei, Aleea Zoo și Ion Creangă.

Sursa foto: dpponesti.ro