(P)

Primarii ALDE din Moinești, Dărmănești, Helegiu, Secuieni, Horgești și Filipești au trecut la PNL și vor candida la alegerile locale din partea liberalilor.

“Echipa liberală a devenit și mai puternică, după ce senatorul Viorel Ilie (n.r. – tot de la ALDE) și primarii din Moinești, Dărmănești, Secuieni, Helegiu, Horgești și Filipești au decis să vină alături de noi.
Suntem convinși că vom reuși, la alegerile locale de peste câteva luni, ca, pentru prima dată, PNL să conducă județul Bacău. Un județ de care PSD și-a bătut joc în ultimii în 30 de ani, lipsit de investiții majore și depopulat. Liberalii au demonstrat peste tot în țară că soluția este una singură: dezvoltarea!”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a organizației PNL Bacău.

Pentru europarlamentarul Dragoș Benea, președintele PSD Bacău, știrea înregimentării de către PNL Bacău a șase primari ALDE nu a trecut neobservată, dimpotrivă.

“Ionel Palăr (n.r. – președintele PNL Bacău) anunță, ritos, că liberalii au de dus o bătălie în vară. Adevărata bătălie, Ionele, este cu epidemia coronavirus care tocmai bate la ușă. Singura bătălie de dus e pentru sănătatea românilor! Poate că PNL la guvernare, cu prefect în județul Bacău, se va trezi la realitate și va înțelege pericolul care ne paște!

Îi reamintesc domnului proaspăt penelist Viorel Ilie de la Moinești că PSD a pesedizat tot, inclusiv libertatea lui, atunci când senatorii PNL îl voiau la <carantină>!

Fără votul PSD, domnul Ilie nu mai avea când să treacă la <marele> PNL, ai cărui senatori susțineau acum doi ani acuzele DNA la adresa sa, iar astăzi îl iau de bun și de reprezentativ ptr. liberalismul băcăuan”, a scris Benea, pa pagina sa de facebook. (sursa foto: facebook.com/PNL Bacău)