La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 18.30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din comuna Măgireşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Ardeoani având o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în cauză a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La aceeași dată, în jurul orei 22.30, poliţiştii oneşteni au depistat în trafic un bărbat de 41 ani, din comuna Ştefan cel Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 119E, pe raza comunei, sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest acesta a indicat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Sursa: IPJ Bacău