Echipa de producție a show-ului “Românii au talent” se va afla în perioada următoare în județul Bacău, “în căutarea talentelor românești autentice”.

Sezonul 7 al show-ului “Românii au talent” este în plină desfășurare, dar deja echipa de producție are în vedere găsirea de noi concurenți pentru sezonul al 8-lea.

“Cu bucurie vă anunțăm că în perioada iunie-iulie 2017 echipa <Românii au talent> va  veni în județul dumneavoastră în căutarea talentelor românești autentice.

Ne dorim ca sezonul al 8-lea să fie cel puțin la fel de impresionant ca cele de până acum. De aceea căutam să cunoaștem cât mai mulți oameni deosebiți și talentați pe care să îi ajutăm să fie văzuți și apreciați. Ne dorim, cu ajutorul dumneavoastră, să ne întâlnim cu talentele din Onești, judetul Bacau (…)

Vrem să aflăm totul despre festivalurile și evenimentele pe care le organizați, să cunoaștem folclorul din zona dumneavoastră, talentele neconvenționale, oamenii cu pasiuni neobișnuite, cu voci deosebite, pe cei cu o pregătire sportivă spectaculoasă sau pe oricine are dorința de a ne încânta cu harul său”, se arată într-un comunicat al echipei show-ului de la Pro TV.