Rezultatele la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2020 au fost afișate astăzi pe portalul bacalaureat.edu.ro. În Onești, cea mai mare medie a fost obținută, contrar așteptărilor, de un absolvent care provine de la o altă instituție de învățământ decât Colegiul Național “Dimitrie Cantemir” și Colegiul Național “Grigore Moisil”, ce sunt considerate primele două licee din oraș.

Astfel, cea mai mare medie din Onești la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului și a doua din județ a fost obținută de un absolvent al Liceului cu Program Sportiv (LPS) “Nadia Comăneci” – 8,75.

Următoarea medie din Onești a fost obținută de un absolvent al Colegiului Tehnic “Gheorghe Asachi” – 7,66.

A treia medie din oraș la sesiunea de toamnă – 7,63 – a fost obținută de un absolvent al Colegiului Național “Grigore Moisil”.

7,31 este cea mai mare medie obținută în cadrul acestei sesiuni de un elev de la Colegiul Național “Dimitrie Cantemir” – fiind a 5-a pe oraș.

Dintre cei 14 absolvenți de la “Cantemir” (4) și “Moisil” (10) care au dat Bac-ul în sesiunea de toamnă, au luat examenul 11 (3 de la “Cantemir” și 8 de la “Moisil”). (foto: imagine ilustrativă)