Retailer-ul polonez de modă cu prețuri mici Pepco, cel mai extins jucător de pe segmentul de îmbrăcăminte și încălțăminte cu o rețea de aproape 300 de unități în România, a decis să deschidă un nou magazin în județul Bacău, la doar câțiva kilometri de Onești.

Astfel, după magazinul de la Onești, de pe strada Belvedere nr. 1, pe care l-a inaugurat la sfârșitul lui iunie, Pepco se pregătește să deschidă o unitate în comuna Oituz. Magazinul  Pepco de la Oituz se va deschide lângă magazinul Profi, pe un teren aparținând omului de afaceri Costel Cășuneanu. De altfel, clădirea în care va funcționa viitorul magazin Pepco de la Oituz va fi construită de Cășuneanu, urmând a fi ocupată de Pepco cu chirie.

Străbătută de șoseaua națională DN 11 Bacău – Onești – Brașov, comuna Oituz este printre cele mai mari din județul Bacău din punct de vedere al numărului de locuitori.  Comuna Oituz avea o populație de 8.152 de locuitori, la recensământul din 2011.

Pepco are disponibile pentru viitorul magazin de la Oituz două posturi, de director adjunct și de casier.

Pentru postul de director adjunct, dintre cerințele angajatorului polonez amintim: studii medii (studiile superioare sunt un avantaj), minim 2 ani experiență în retail, cunoștințe operare calculator, rezistență la stres și orientare către client.

Se oferă pachet salarial atractiv, bonusuri motivante, bonuri de masă, discount de angajat de până la 25% la produsele Pepco, oportunități de promovare, etc.

Discounter-ul de modă Pepco a intrat pe piaţa locală acum circa cinci ani şi a ajuns la peste 270 de magazine răspândite în toată ţara. În acest context, Pepco a obţinut o cifră de afaceri de 1 mld. lei (220 mil. euro) în 2018 (ultimul an pentru care există date publice), devenind astfel primul brand de modă din România care obţine acest nivel al business-ului, depăşind Zara sau H&M. (foto: imagine ilustrativă)