Asociația Sportivă Viitorul Curița, campioana județului Bacău la fotbal, pregătește deja noul sezon, la finalul căruia cășunenii speră să-și împlinească în cele din urmă visul, promovarea în Liga a 3-a. Deocamdată, sunt anunțate două trialuri de jucători.

Conducerea echipei Viitorul Curița a trecut deja peste amărăciunea pricinuită de ratarea promovării în Liga a 3-a (0-1 și 3-4 cu ACS Sănătatea Darabani) și anunță selecții de jucători, atât la juniori cât și la seniori.

Selecțiile vor avea loc vineri, 14 iulie, de la ora 17.30, și sâmbătă, 15 iulie, de la ora 10.00, pe terenul din satul Curița, comuna Cașin. Primul trial este rezervat exclusiv seniorilor – “așteptăm jucători cu vârsta peste 19 ani”, se menționează în anunț, iar sâmbătă dimineață pot participa la selecție copiii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani.

Sunt așteptați copii și tineri atât din Onești, cât și din comunele învecinate.

“Celor selecționați li se va asigura transportul din Onești către baza de antrenament iar ședințele de pregătire, echipamentul, etc sunt GRATUITE”, se mai arată în comunicatul celor de la AS Viitorul Curița.

Singura cerință este ca doritorii să se prezinte la terenul din Curița cu un act de identitate asupra lor.

Viitorul Curița este campioana județului Bacău la fotbal, după ce terminat învingătoare campionatul Ligii a 4-a.