Lucrările de modernizare la podul peste râul Trotuș planificate pentru acest an s-au încheiat, iar în câteva zile traficul rutier urmează a fi deschis și pe banda care s-a aflat în reabilitare.

Pentru ca circulația să revină la normal – pe ambele benzi – este nevoie de un aviz din partea Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), care trebuie să sosească dintr-o clipă în alta.

Circulația pe ambele sensuri se va desfășura până în martie, când este preconizată începerea lucrărilor la banda de circulația ce urmează a fi la rândul ei modernizată.

Pentru obținerea avizului de la IGPR, au fost făcute formele legale, iar acum așteptăm răspunsul pozitiv pentru a fi pusă în funcțiune banda modernizată. Redeschiderea circulației pe pod este de ordinul zilelor. În acest fel, timp de trei luni pe pod se va circula pe ambele benzi, până când banda a doua va intra și ea în modernizare. Lucrările pot să înceapă la primăvară, când condițiile meteo vor permite. Din martie, circulația pe pod se va face tot pe o singură bandă, evident pe banda modernizată în acest an”, a declarat primarul Oneștiului, Nicolae Gnatiuc, pentru desteptarea.ro. (sursa foto: facebook.com/Primar Onesti)