Dacă te-ai săturat de ghișee și drumuri, avem vești bune pentru tine: de acum, poți cumpăra asigurarea RCA online, într-un minut, prin intermediul noii platforme de emitere lansată de Transilvania Broker. Nu ai nevoie de niciun act în format fizic, totul se desfășoară online.

Cum pot obține asigurarea RCA online?

Transilvania Broker, primul broker de asigurări listat la Bursa de Valori București, a lansat serviciul de emitere a unei asigurări RCA online, prin care poți obține sau reînnoi polița obligatorie de asigurare cu doar câteva clickuri.

Iată ce trebuie să faci: accesează platforma și introdu seria de șasiu a mașinii tale. Mai apoi, încarcă actele necesare în platformă. În câteva secunde, platforma va valida documentele încărcate de tine, astfel că nu trebuie să-ți bati capul cu completarea manuală a tuturor câmpurilor.

La pasul doi, poți selecta oferta dorită. Transilvania Broker lucrează cu numeroase companii de asigurări din Romania, astfel că ai acces la o plajă largă de oferte pentru a putea să o alegi pe cea care se potrivește nevoilor și bugetului tău.

După ce ai ales oferta de asigurare RCA dorită, tot ce trebuie să mai faci este să achiți polița, tot online, cu cardul. Imediat după finalizarea plății, vei putea descărca polița de asigurare și o vei putea folosi oricând, în format digital sau tipărit.

Asta e tot!

Noi am dezvoltat această platformă în contextul unei creșteri a vânzărilor în online, ca urmare a pandemiei, dar punctele de lucru fizice rămân disponibile în continuare pentru toți cei care agreează modalitatea clasică de a încheia o poliță de asigurare”, a declarat Florentin Iftime, director zonal Transilvania Broker.

În plus, ai asistență online prin serviciul Support Premium de la Transilvania Broker. Dacă procesul de emitere a unei asigurări RCA online îți pune probleme, agenții de suport vor fi lângă tine la fiecare pas pentru a te îndruma.

Acest serviciu este disponibil atât pentru proprietarii de autoturisme care încheie pentru prima dată polița prin Transilvania Broker, cât și pentru cei care sunt clienți existenți. Pentru clienții existenți, procesul este și mai simplu, întrucât datele introduse se salvează automat. Astfel, vei putea emite asigurarea RCA online în doar câteva clickuri.

De ce să cumperi polița de asigurare RCA online prin Transilvania Broker ?

Prin noul serviciu lansat de Transilvania Broker, te bucuri de siguranță și rapiditate la emiterea polițelor de asigurare RCA online, dar și de un serviciu 100% sigur și de încredere. De asemenea, Transilvania Broker lucrează cu numeroși parteneri asigurători, ceea ce înseamnă că nu vei fi niciodată limitat la ofertele unei singure companii de asigurări, dar și că poți găsi ușor oferta companiei preferate.

În cei peste 10 ani de la lansare, Transilvania Broker are peste 1 milion de clienți mulțumiți, acoperire națională și peste 1800 de asistenți în toată țara. Atunci când iți închei asigurările prin Transilvania Broker știi că ai alături un partener de nădejde pe termen lung!

CLICK AICI PENTRU A ÎNCHEIA O POLIȚĂ RCA ONLINE