Oferta de preț pe care a făcut-o francezii de la Engie consumatorilor casnici reglementați, după liberalizate, se adresează și clienților reglementați care sunt acum în portofoliul nemților de la E.On. Prețul oferit de francezi după liberalizare este cu 10 lei/MWh mai mic decât cel oferit de nemți, ceea ce arată clar că Engie vrea să “ia” din clienții casnici pe care îi are cum E.On în zona sa de rețea, scrie economica.net.

Potrivit datelor care apar în comparatorul de prețuri al ANRE, oferta Engie este pentru toată țara, nu doar pentru clienții din zona de distribuție a Distrigaz Sud Rețele (parte a Engie), unde Engie furnizează gaze în regim reglementat. Adică inclusiv în zona celuilalt mare distribuitor și furnizor de gaze, E.On, mai notează sursa citată.

Oferta E.On, disponibilă pe site-ul companiei, adresată inclusiv clienților în regim reglementat, este de 134 de lei/MWh de gaz. Oferta Engie, pentru aceiași clienți din zona de rețea a E.On este de 124 de lei. (foto: imagine ilustrativă)

Articolul integral AICI