Conform notificărilor trimise în prealabil, pentru neachitarea debitului restant în valoare de 12.764 lei, RAJA SA a procedat la debranșarea Asociației de proprietari nr. 2, cu străzile: Republicii 20-56, Cașinului 17-27, Florilor, Teilor și Raru Rosetti 2.

“Debranșarea s-a efectuat astăzi, 16.09.2017, la ora 10.00. Reluarea serviciului se va face după achitarea debitului restant și a taxelor de debranșare/ branșare”, se arată într-un comunicat de presă emis de RAJA Onești.

Celelalte două asociații cu datorii care fuseseră somate să plătească până la sfârșitul zilei de ieri și-au achitat facturile restante și au scăpat de debranșare.

Legat de asociația care a fost debranșată azi, o oneșteancă din cadrul acestei asociații a semnalat faptul că de cele mai multe ori nu are cum să-și plătească cheltuielile de întreținere, din cauza faptului că nu există o persoană care să încaseze banii. „Mereu administratorul de la Asociația nr.2 este în CO (n.r. – concediu de odihnă), are o problemă medicală, este pe teren cu probleme administrative sau…pur și simplu nu este la program. Noi, ăștia care vrem să plătim dar nu avem program de gravide ca dumnealui, CUM PROCEDĂM? 
Dupa cum se vede în pozele de pe Facebook, acum e iar în CO!”, a comentat Andreea Pintilie, pe site-ul UNU PE TROTUȘ, la articolul privitor la notificările emise de RAJA înaintea debranșării de astăzi.