RAJA Constanța, care de la 1 iunie a preluat în administrare serviciul public de apă și canalizare al municipiului Onești, a publicat, ieri (n.r. – marți, 11 iulie), în Sistemul Electronic de Licitații Publice SEAP, anunțul privind achiziționarea serviciului de Asistență pentru pregătirea Aplicației de finanțare și a Documentațiilor de atribuire pentru Proiectul: “Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în municipiul Onești în perioada 2014-2020”.

La o lună de când RAJA Constanța a preluat serviciul de apă și canalizare din Onești, directorul general al companiei, Felix Stroe, a reiterat faptul că cel mai mare operator de apă din țară va face investiții la Onești de peste 44 de milioane de euro, până la sfârșitul anului 2020.

Un prim pas în această direcție a fost făcut ieri, (n.r. – marți, 11 iulie), când RAJA a publicat în Sistemul Electronic de Licitații Publice SEAP, anunțul privind achiziționarea serviciului de Asistență pentru pregătirea Aplicației de finanțare și a Documentațiilor de atribuire pentru Proiectul: “Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în municipiul Onești în perioada 2014-2020”.

Valoarea estimată a acestui contract este de 6.806.000 lei (aproximativ 1,5 milioane de euro), sumă care va fi suportată integral din bugetul RAJA Constanța!