Trupul neînsuflețit al lui Radu Vlăduț, fost arbitru de handbal și observator al Federației Române de Handbal, a fost condus, miercuri dimineață, pe ultimul drum, de familia îndurerată, de prieteni și de foști sau actuali colegi.

Peste 150 de oameni au venit, astăzi, să-i aducă un ultim omagiu lui Radu Vlăduț, care va rămâne în sufletele tuturor cunoscuților ca o persoană deosebită, optimistă, blândă și corectă.

Printre persoanele care au luat parte la înmormântarea care a avut loc la cimitirul din Satul Catolic, din Onești, s-au numărat Georgel Cojocaru, directorul executiv al Direcției Județene de Sport și Tineret (DJTS) Bacău, antrenorul de haltere Marin Zăldoi, de la CSM Onești, Costică Ene, tehnicianul echipei de fotbal Viitorul Curița.

Radu Vlăduț s-a stins din viață sâmbătă, 6 ianuarie, în ziua de Bobotează, din cauza unor complicații medicale apărute înainte de Anul Nou.

Radu Vlăduț a fost un perfecționist atât în meseria sa, cea de subinginer (a lucrat foarte mulți ani la fosta întreprindere Tehnocin), cât și după ce s-a dedicat exclusiv activității de arbitru de handbal și mai apoi observator al Federației Române de Handbal, dând dovadă de un profesionalism desăvârșit. De altfel, i-a bucurat mereu pe cei din jur cu atitudinea sa pozitivă, chiar dacă sănătatea îi juca feste din ce în ce mai tare.

“A fost un om bun, energic, plin de viață și îmi pare rău că nu mai este printre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus un apropiat.