Filiala PSD Cluj a anunţat că a făcut un gest de omenie şi i-a trimis şefului Guvernului un pacheţel cu alimente, după ce premierul Ludovic Orban a mărturisit că trăieşte cu 3.000 de lei pe lună, relatează observator.tv.

“În această dimineață, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachețel cu alimente, bani, produse cosmetice și cărti către domnul Ludovic Orban, premierul României, despre care am aflat cu îngrijorare că trăiește doar cu 3.000 de lei pe lună.

Propunerea de întrajutorare a venit din partea domnului Marinel Băgăcean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atenția că nu putem sta nepăsători în fața problemelor de viață ale unui om necăjit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din puținul pe care îl avea, a donat la partid în campanie și 17.000 de lei, adică jumătate din venituri, trăind în post și smerenie tot anul.

Sperăm să îi ajungă cele trimise până când își va lua leafa de premier, dacă e nevoie, mai trimitem și sarmale, șoșoni și chiloți dinamo, ca să treacă cu bine domnul premier această iarnă și să facă cât mai repede bugetul”, a scris pe Facebook  Liviu Alexa, președintele PSD Cluj. (foto: facebook.com/PSD Cluj)