JYSK România se alătură campaniei care sprijină construcția de autostrăzi și își va întrerupe activitatea. Astfel, pe 15 martie, de la ora 15:00, timp de 15 minute, cei peste 800 de angajați din cele 73 de magazine din țară, printre care se numără și cele de la Bacău și Onești – acesta din urmă abia deschis, precum și angajații departamentului de Customer Service și ai sediului central din Bucuresti își vor întrerupe activitatea, a trasmis Jysk România, pe Facebook.

“Existența autostrăzilor care să lege orașe cheie ale țării, precum și țara noastră de restul Europei, este o chestiune din ce în ce mai stringentă. Pentru un retailer, autostrăzile înseamnă un timp de livrare mai scurt, costuri de transport mai mici, un impact mai mic asupra mediului și drumuri făcute în siguranță”, a declarat Alex Bratu, Country Manager Jysk România și Bulgaria, pentru ziare.com.

Compania Nevila, care operează la Onești, Moinești, Comănești și Tg. Ocna, având 300 de salariați, a anunțat încă de duminică faptul că se alătură protestului.