Poliția italiană a destructurat o vastă rețea de prostituție, în care erau implicate numeroase românce, în Veneția. Anchetatorii au descoperit că tinerele își taxau clienții inclusiv cu POS-ul. Mai multe persoane au ajuns în arest, relatează observator.tv.

Anchetatorii italieni spun că rețeaua avea legătură cu două cluburi de noapte din Veneția: Arabesque și Game Over. Aici erau angajate ca dansatoare peste 50 de tinere, cele mai multe din Europa de Est, în special din România. Erau fie pe contract de muncă, fie colaboratoare.

Patronii acestor cluburi își obțineau însă cele mai mari venituri ilegal, din prostituție. Balerinele, între care zeci de românce, erau astfel nevoite ca, în afara job-ului din club, să presteze și servicii sexuale cu diferiți clienți, în camere private, în hoteluri sau la domiciliul acestora, mai scrie sursa citată.

Aceștia le lăsau pe prostituate să ia cu ele și POS-ul, pentru cazurile în care clienții urmau să facă plata cu cardul bancar. Plățile erau mascate, facturile arătând, de fapt, că clienții au cumpărat băutură din club.