Viitorul Curița și-a propus să atace promovarea în Liga a 3-a și în acest sezon, dar băieții lui Costică Ene vor avea de disputat câteva meciuri foarte dificile în startul stagiunii.

La sediul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Bacău a fost stabilit, ieri, țintarul campionatului Ligii a 4-a județene, iar sorții nu au fost cu noroc pentru Viitorul Curița.

Campioana județului Bacău și câștigătoarea fazei județene a Cupei României va debuta în noul sezon pe terenul formației AS Filipești (locul 6 la finalul stagiunii trecute), apoi va juca cu vicecampioana Voința Oituz (echipă la care evoluează mai mulți jucători care au activat și în Liga 1, precum Ionuț Dragomirescu, frații Daniel și Costel Munteanu), iar în runda a treia băieții lui Costică Ene vor da piept cu echipa finanțată de Primăria Bacău, CSȘM Bacău.

“E un program dificil, dar sperăm să plecăm la drum cu dreptul. Nu am reușit să aducem toți jucătorii de care avem nevoie. Am fi vrut să dăm echipei un plus de experiență, dar nu am găsit oamenii potriviți”, a declarat Costică Ene.