Utilizarea cardurilor de energie a devenit mai facilă pentru persoanele care folosesc brichete din rumeguș pentru a face focul.

Producătorul local DANPROD vă pune la dispoziție brichete ecologice RUF din rumeguș, din lemn uscat de stejar potrivite pentru aprinderea și întreținerea focului la 588 LEI+TVA pentru 500 kg sau 1 card de energie* pentru 500 kg de brichete.

Acestea pot fi achiziționate direct de la Fabrica DANPROD – Strada Gălean, nr. 78, Târgu Ocna, jud. Bacău.

Brichetele pentru aprinderea focului au o putere calorică ridicată și mențin căldură pentru aproximativ 12 ore, mai mult brichetele de la DANPROD au aprindere rapidă datorită fibrelor de celuloză din compoziție.

Producătorul oferă transport în gratuit pe raza a 20 km în apropierea fabricii – Tg. Ocna. Zonele acoperite pot fi Tg. Trotuș, Onești, Oituz, Bogdănești, Slănic Moldova, Helegiu, Ștefan cel Mare. Acestea vin ambalate în saci individuali de 20 kg sau la palet de o tonă.

Încălzirea pe timpul iernii cu ajutorul brichetelor din rumeguș este potrivită pentru centralele termice, sobe, teracote și șeminee. Un avantaj al încălzirii cu brichetele ecologice din rumeguș RUF este că acestea nu elimină substanțe chimice sau miros în procesul de ardere, cele produse în fabrica DANPROD sunt fără reziduuri chimice sau toxine.

Mai multe detalii despre brichete și posibilitatea achiziționării lor dar și despre activitatea celor de la DANPROD găsiți pe paginile lor de socializare @danprod_husky – Instagram, @danprod – Facebook.

Pentru comenzi și achiziționarea brichetelor puteți suna la 0733 667 385 / 0723 004 742 – Birou DANPROD sau puteți merge direct la fabrica acestora de pe Strada Gălean, nr. 78, Târgu Ocna, jud. Bacău – DANPROD pe GPS.

*Protocol de colaborare cu Poșta Română S.A. nr. 296/26.06.2023.

Carduri de energie acordate de Guvernul României prin OG nr. 166/2022. Valoarea totală a unui card este de 700 LEI. (P) (foto mare: imagine ilustrativă)