Primarul Oneștiului, Nicolae Gnatiuc, a participat în cursul zilei de luni, 13 martie, la București, la ședința Adunării Generale a Municipiilor din România, ocazie cu care s-a întreținut cu președintele PSD, Liviu Dragnea, șeful Guvernului, Sorin Grindeanu, și cu președintele Camerei Deputaților, Călin Popescu Tăriceanu.

Gnatiuc le-a înmânat lui Grindeanu și lui Dragnea memorii cu privire la serviciul de apă și canalizare din Onești și la starea podului peste Trotuș, după cum a precizat acesta.

În cadrul ședinței de la București s-a discutat despre Codul Administrativ, Statutul funcționarilor publici, Legea salarizării unitare, Legea finanțelor publice și despre Taxa de 80 de lei pe tona de gunoi, intrată în vigoare de la începutul anului”,  arată primarul Gnatiuc, într-o postare pe o rețea de socializare.

“La întâlnire au participat, pe lângă primarii tuturor municipiilor din România, şi Preşedintele Senatului, domnul Călin Constantin Anton POPESCU-TĂRICEANU, Preşedinţele Camerei Deputaţilor, domnul Liviu DRAGNEA, Prim-ministrul României, domnul Sorin GRINDEANU, Viceprim-ministrul, Ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), doamna Sevil SHHAIDEH, Viceprim-ministrul, Ministru al Mediului, domnul Daniel CONSTANTIN, precum şi alţi membri ai Guvernului României.

Cu această ocazie, am înmânat personal, atât domnului Tăriceanu cât şi domnului Dragnea, memorii, cu privire la serviciul de furnizare apă şi canalizare si la starea podului de peste raul Trotuş.

​În cursul zilei de ieri, am avut o întâlnire cu Ministrul Transporturilor, domnul Alexandru Răzvan Cuc, căruia i-am prezentat în detaliu situaţia şi starea podului, in vederea colaborării cu privire la identificarea celei mai rapide soluţii de reparare şi modernizare a acestui important nod de legatură rutieră”, a mai menționat Gnatiuc, în postarea de pe facebook.