Primarul orașului Târgu Ocna, Cristian Aurelian Ciubotaru, a fost reales în funcția de președinte al organizației locale PSD, la alegerile care au avut loc astăzi.

Potrivit tgocna.ro, Cristian Ciubotaru a fost reconfirmat în funcția de președinte al Organizației orășenești PSD Tg. Ocna, vot validat prin prezența a peste 100 de membrii PSD Târgu Ocna, alături de câteva zeci de simpatizanți ai social-democraților.

La Conferința Orășenească a PSD Tg. Ocna au participat europarlamentatul Dragoș Benea, deputatul Ionel Floroiu, senatorul Cristina Breahnă-Pravăț, prefectul Lucian Bogdănel, președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, Gelu Panfil – vicepreședinte CJ, Anca Egarmin – inspector general IȘJ și Vasile Budacă- consilier județean.

Primarul orașului Tg. Ocna- Cristian-Aurelian Ciubotaru a prezentat astăzi principalele proiecte investiționale care se derulează în comunitatea pe care o conduce.

„Aproximativ 20 milioane lei, obținuți prin POR, transformă Școala nr.1 într-o unitate de învățământ model, cu săli de clasă echipate modern. Remarcabilă este sala de sport, proiect care oferă elevilor condiții de top pentru practicarea mișcării fizice. Pe o structură de excepție, construcția impresionează atât prin concept, dar mai ales prin utilitatea pentru desfășurarea orelor de educație fizică și a diverselor evenimente sportive care se pot organiza de acum în oraș.

Totodată, prin finanțările obținute, se va reface infrastructura în stațiune, se vor construi piste de biciclete și se va moderniza sistemul de iluminat public.

Evident, toate aceste investiții vor fi puse în valoare și prin asigurarea unor căi rutiere care să facă tranzitul turiștilor spre Tg. Ocna cât mai facil. Aceste lucruri se vor realiza prin finanțarea de către Consiliul Județean a lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere din zonă”, a menţionat primarul oraşului Târgu Ocna, Cristian Ciubotaru.

„Susținere totală pentru primarul Cristian Ciubotaru din partea Organizației Județene PSD Bacău!!!

Deși are un consiliu local mozaicat și ostil în mare parte, primarul din Târgu Ocna a reușit să facă investiții fără precedent în acest oraș – stațiune.

Există aleși locali de la partide de buzunar care se opun dezvoltării localității, care votează împotriva intereselor orașului.

Școala nr.1 din localitate a beneficiat de investiții de 5.5 milioane de euro, fonduri europene.

Se vor asfalta și moderniza peste 10 kilometri din Târgu Ocna.

Cristian -Aurelian Ciubotaru este un om harnic, modest, cu foarte mult bun simț, care se implică pentru interesul cetățenilor din localitate.

Astăzi, membrii PSD l-au ales președinte al organizației Orașului Târgu Ocna.

Am toată încrederea că, Cristian -Aurelian Ciubotaru va câștiga un nou mandat de primar în 2024, cu largă majoritate in consiliul local, că investițiile și dezvoltarea orașului îi vor convinge pe alegători, care nu-și vor mai arunca votul pe tot felul de „Gică contra”, care fac opoziție contrar interesului public”, a spus deputatul Ionel Floroiu.