Viitorul Curița nu mai poate pierde locul 1 în serie și va fi reprezentanta județului Bacău la barajul de promovare în Liga a 3-a. Curița va juca cu una dintre câștigătoarele campionatelor ligii a 4-a din celelalte șapte județe ale Moldovei.

Adversara Viitorului Curița la barajul de promovare în Liga a 3-a se va alege dintre campioanele județelor Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Vaslui, Vrancea și Galați.

Suceava – Bucovina Rădăuți: echipa din Rădăuți nu mai poate pierde primul loc, după un parcurs impecabil, distanța față de a doua clasată, Viitorul Liteni, fiind de 14 puncte. Bucovina Rădăuți are o linie de clasament impresionantă: 21 de victorii, 3 egaluri, 81-2 golaveraj, 66 de puncte.

Botoșani – ACS TransDor Tudora sau CS Sănătatea Darabani: cele două echipe se bat pentru primul loc. Cu două etape înainte de final, ACS TransDor Tudora și CS Sănătatea Darabani sunt la egalitate de puncte – 69 – echipa din Tudora având însă un golaveraj mai bun, +98 față de “numai” +78.

Neamț – AS Bradu Borca sau Teiul Poiana Teiului: Bradu Borca are un punct avans față de Teiul Poiana Teiului, 71 la 70, iar fiecare dintre cele două echipe mai are de susținut câte două jocuri.

Iași – Unirea Mircești sau Unirea Ruginoasa: 99,99 la sută, la baraj va merge Unirea Mircești, chiar dacă aceasta nu este și matematic câștigătoarea seriei. Unirea Mircești are totuși un avans de patru puncte față de echipa din Ruginoasa, iar până la finalul campionatului nu mai sunt decât două etape.

Vaslui – Pajura Huși: într-o serie cu doar 10 echipe, din care una a fost exclusă, Pajura Huși a terminat pe primul loc cu 46 de puncte din 54 posibile (15 victorii, o remiză și două înfrângeri).

Vrancea – CSM Focșani 2007: echipa din Focșani a defilat, câștigând seria fără a avea vreo opoziție. Mărturie stă linia de clasament a focșănenilor, cu o etapă înainte de final: 20 de victorii și o remiză, 145 de goluri marcate și doar 9 primite. Dominare cvasitotală!

Galați – Suporter Club Oțelul Galați: este echipa din Moldova care nu a călcat niciodată strâmb, la acest nivel. În cele 25 de meciuri disputate până acum de continuatoare tradiției fostei formații siderurgiste (campioană a țării în sezonul 2010-2011), Suporter Club Oțelul Galați a obținut victorii pe linie, golaverajul fiind și el unul impresionant: 181-13.