Un poliţist din Dărmăneşti, judeţul Bacău, s-a sinucis, în seara de Crăciun. Agentul de la Rutieră era plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat de luare de mită. A fost găsit de soţie împuşcat în inimă. Arma de serviciu îi fusese reţinută, însă acesta avea propria armă, pe care încă nu o predase.

Polițistul în vârstă de 45 de ani a fost găsit pe 25 decembrie, în jurul orei 17.00, chiar de către soția sa, în locuința celor doi. Bărbatul se afla deja de câteva săptămâni în arest la domiciliu, fiind cercetat penal într-un dosar de luare de mită, împreună cu alți colegi de la Poliția Rutieră din Dărmănești. Arma sa de la muncă îi fusese luată în momentul în care au început cercetările, mai ales că, în urmă cu câteva săptămâni, după deschiderea acestui dosar, a fost suspendat din funcție.

Bărbatul, însă, mai avea o armă pentru autoapărare, pe care o deținea legal, dar despre care polițiștii i-au adus la cunoștință pe data de 19 decembrie că are termen de 30 de zile să o predea. Polițistul ar fi spus, se pare, unor persoane că intenționa să facă un astfel de gest, însă nimeni nu a crezut că ar putea duce la bun sfârșit respectiva amenințare, relatează reporterul Observator.

Soția sa a sunat imediat la 112. La fața locului au ajuns echipajele de prim-ajutor, însă, deși l-au resuscitat nu au mai putut să facă nimic pentru acesta.

În cele din urmă au sosit și polițiștii, care au deschis acum un dosar penal și în acest caz. (foto: imagine ilustrativă)

CITEȘTE ȘI: „A fost pâinea lui Dumnezeu. O tragedie!” Vecinii polițistului din Dărmănești, care s-a sinucis de Crăciun, tulburați de cele întâmplate