Un spărgător de apartamente s-a făcut nevăzut după ce polițiștii care erau pe urmele sale au rămas cu mașina în pană. Autospeciala din dotarea Poliției Municipiului Moinești, o Dacia Logan, a fost tractată de un moineștean binevoitor.

“(…) Un Logan din dotarea Poliției Mun. Moinești, care culmea, fusese revizuit tehnic în urmă cu câteva luni, în ziua de 18.10.2017, a cedat chiar în momentele în care agenții se deplasau la un apel 112 prin care se reclama că un necunoscut încearcă să intre cu forța într-un apartament. Mașina de poliție s-a oprit în mers și nu a mai pornit.

Un agent a fost nevoit să sune la 112, să spună că nu se poate deplasa la intervenție și să solicite sprijin din partea șefilor pentru tractarea autospecialei de poliție.

Polițiștii s-au dus pe jos la sesizare dar nu au mai ajuns în timp util, trecuseră deja 20 de minute iar cel care încerca să pătrundă în apartament plecase, speriat probabil, de zgomotul făcut de proprietar.

În IPJ Bacău s-a făcut ceață deodată iar cei responsabili orbecăiau și nu știau ce-i de făcut. Mașina de poliție a fost tractată cu ajutorul unui civil binevoitor la sediul Politiei Mun. Moinești (…)”, se arată într-o postare pe pagina oficială de facebook a Sindicatului Polițiștilor Europeni “Europol”, semnată de vicepreședintele Ioan Cănărău.