.

Avocata Elena Pașcu Apăvăloaie ar putea fi candidatul comun al PNL și al USR la Primăria Onești, în urma negocierilor dintre conducerile județele ale celor două formațiuni.

Anunțul candidaturii Elenei Pașcu Apăvăloaie la Primăria Onești ar urma să fie făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, la Bacău. Dacă nu mai apar schimbări de ultimă oră.

“În această seară (n.r. – aseară) s-ar fi semnat protocolul prin care PNL Bacău și USR-Plus vor colabora în alegerile locale din septembrie.

Conform acestui document, deputatul liberal Ionel Palăr va fi candidatul comun la șefia Consiliului Județean Bacău iar usr-istul Lucian Stanciu Viziteu va fi candidatul comun pentru Primăria Bacău.

Cele 3 formațiuni vor mai avea candidat comun și la primăria Onești. Din câte se pare va fi avocata Elena Pașcu Apăvăloaie”, a scris și debacau.ro.

Dacă la Bacău prefectul Liviu Miroșeanu a apucat să-și dea demisia din funcția de prefect tocmai pentru a candida la primărie trezindu-se ulterior dat la o parte, la Onești rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Florentin Iftime, propunerea inițială a USR-iștilor.

“M-am născut și am crescut în Onești, frumosul oraș de pe malul Trotușului. Am studiat dreptul și am ales sa profesez ca avocat, simțind ca mi se potrivește aceasta profesie. Politica și avocatura se potrivesc de minune: nu-i loc în care să poți cunoaște omul mai bine, loc in care să îi vezi miicimea, dar și sa îl vezi arătând ceea ce e mai bun in el!
Cu politica, cochetam încă din studenție, insă abia în anul 2011, la propunerea unui om pe care îl respect și îl port în suflet și în prezent, am acceptat sa devin membru activ al Partidului Național Liberal.
Nu sunt un consilier local obișnuit și nici nu îmi propun lucrul acesta! Nu vreau să fiu o picătură de apă în marea masă a oceanului unui partid politic. Și asta pentru că vreau, cu adevărat, să fac ceva pentru Onești, orașul natal!
Am ales să fac politică pentru că am de spus ceva, vreau să las în urma mea lucruri care să îl facă mândru pe copilul meu, vreau să arăt că se poate altfel și la noi și vreau să lupt pentru a demonstra că se poate! Mi-aș dori ca toți cei care își iubesc țara și neamul să nu fugă de politică, ci să facă politică, să ajute și să determine schimbarea în bine pe care o așteptăm cu toții de atâta vreme!”,
se descria Elena Pașcu Apăvăloaie pe pagina oficială de Facebook.