În parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană și cu sprijinul Consiliului Județean Bacău, județul Bacău își va prezenta oferta investițională în fața participanților (instituții guvernamentale, companii, agenții de dezvoltare, etc.).

Platforma petrochimică de la Onești nu se află întâmplător printre obiectivele alese să fie promovate în cadrul Târgului Internațional de Investiții Expo-Real, care va debuta la Munchen (Germania), pe 4 octombrie – celelalte fiind platforma Buhuși și aeroportul din Bacău, după cum notează desteptarea.ro.

Am vrut să știm care sunt domeniile de interes ale participanților, pentru ca oferta noastră să fie cât mai punctuală, nu foarte stufoasă și să nu fie de interes. Sunt interesați, în special, de parcurile industriale și transferul tehnologic, deci vom merge cu cele trei proiecte de transfer tehnologic, platforma din Onești, retehnologizarea platformei Buhuși și Aeroportul Internațional, care e poarta de intrare în județ. Ne-am consultat cu Camera de Comerț Româno-Germană, cu experții care au mai participat și putem să spunem astăzi care sunt domeniile pe care trebuie să ne concentrăm”, a declarat președintele CJ, Sorin Brașoveanu, pentru sursa citată.

La ediția a 20-a a Târgului Internațional de Investiții Expo-Real de la Munchen (4-6 octombrie) vor participa entități din 77 de țări, cum ar fi investitori, orașe și regiuni, agenții de dezvoltare, instituții guvernamentale, dezvoltatori imobiliari, bănci comerciale, companii de leasing și management, etc.