UPDATE – luni, 16 iulie, ora 08.36: Bilanțul a crescut la 18 răniți, dintre care 3 sunt în stare foarte gravă. 16 victime au fost transportate la spitalul din Toplița.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cel puțin 14 persoane au fost rănite la o nuntă în localitatea Durău, județul Neamț, după ce balustrada unei terase a cedat și s-a prăbușit de la peste 5 metri înălțime.

Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție, iar printre echipele de intervenție trimise în ajutorul salvatorilor din Neamț se găsește și un echipaj de la ISU Bacău, care s-a deplasat la locul nefericitului incident cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple (cu medic), după cum informează observator.tv.

Potrivit aceleiași surse, cel puțin 14 persoane au fost rănite în incident, trei dintre ele fiind în stare gravă, cu diverse politraumatisme.

“Incidentul s-a produs la o pensiune din localitatea Durău, județul Neamț, unde avea loc nunta. Balustrada unei terase de care se sprijineau mai mulți nuntași s-a rupt și a căzut de la peste 5 metri înălțime. Inițial, informațiile indicau 10 victime, dar bilanțul a urcat la cel puțin 14”, mai scrie sursa citată.

Mai multe poze de la locul incidentului se găsesc AICI.

Sursa foto: observator.tv