Clubul Sportiv Municipal (CSM) Onești, condus de Ingrid Istrate, are din nou secție de box, după 28 de ani, după ce i-a cooptat în staff pe foști campioni naționali Constantin Dimofte (la profesionism) și Vasile Pradaiș (la amatori). “Piticu’” Dimofte, care deține și patalamaua de antrenor, și Vasile Pradaiș se vor ocupa de pregătirea viitorilor boxeri.

“Boxul reprezintă piatra de temelie a sportului onestean, luând naștere odată cu construcția orașului, în anii 1956-1957. De-a lungul timpului, ne-am bucurat de numeroase rezultate, obținând zeci de medalii la campionatele naționale, cu sportivi de valoare, sub îndrumarea cărora, acum, micii viitori campioni se antrenează.

Astăzi, a avut loc prima ședința oficială a secției de box din cadrul CSM Onești, în cadrul căreia au fost stabilite obiectivele până la finalul anului, dintre care amintim 5 medalii cadeți și 2 medalii juniori, rezultate care sperăm că nu vor întârzia să apară până la finalul anului.

Le urăm bun venit în familia CSM Onești antrenorilor Constantin Dimofte, campion național de box profesionist, și Vasile Pradaiș, campion național la categoria seniori!

Împreună, ne propunem să redevenim o forță, promovând cât mai mulți sportivi la loturile naționale și olimpice iar performanțele să ne urce pe înaltele culmi ale sportului național și internațional!”, se arată într-un comunicat al CSM Onești.