Polițiștii băcăuani vor asigura ordinea și liniștea publică, în minivacanţa de Rusalii. Peste 200 de polițiști vor acționa zilnic în stradă, în județul Bacău, pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în această perioadă.

Astfel, în perioada 14 – 17 iunie a.c., în județul Bacău, zilnic, se vor afla la datorie peste 120 de polițiști de la ordine publică, 45 de la poliția rutieră, precum și din cadrul structurilor de investigarea criminalității economice, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase,precum și combaterea criminalității organizate.

Poliţiştii cu peste 90 de autospeciale vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat și creşterea siguranţei rutiere, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.

Polițiștii vor acţiona atât pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor acţiona pe principalele drumuri naţionale şi județene, utilizând aparatele radar din dotare.

Poliţiştii vă urează DRUM BUN şi fără evenimente rutiere! (sursa: comunicat de presă IPJ Bacău; foto: radiotop.ro)