La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Oneşti au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Adjudului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

………….

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din Oneşti au depistat un tânăr de 26 ani, din comuna Căiuţi, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Ştefan cel Mare.

Din verificările polițiștilor a rezultat că tânărul în cauză are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Sursa: IPJ Bacău