Persoanele care și-au făcut stocuri de produse medicale sau sanitare de protecție și acum încearcă să obțină venituri ilicite din vânzarea acestor produse au primit acasă vizita polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, informează observator.tv.

„La această oră, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse sanitare și echipamente medicale de protecție. Acțiunea este sprijinită de Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei”, informează autoritățile.

Pana la acest moment au fost găsite aproximativ 9.000 de măști, 10.000 de perechi de mănuși, 600 de litri dezinfectant pentru suprafețe și mâini, dar și 240 de ochelari de protecție, informează autoritățile. (foto: observator.tv)