Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au efectuat trei percheziţii domiciliare, pe raza comunei Plopana, la persoane bănuite de furt calificat. Doi tineri, ambii de 22 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti. Prejudiciul a fost recuperat.

La data de 08 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Traian au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza comunei Plopana, la trei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 03/04 ianuarie a.c., bănuiții ar fi pătruns în locuința unei femei, din comuna Plopana, de unde ar fi sustras 600 de kg de porumb şi alte bunuri.

La domiciliile celor trei bărbaţi, doi de 22 de ani şi unul de 47 de ani, poliţiştii au descoperit bunurile sustrase, acestea fiind ridicate în vederea restituirii păgubitei.

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, cei doi tineri, aceștia fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău pentru dispunerea unor măsuri preventive. (sursa: IPJ Bacău)