Ideal ATV Onești vă propune să participați, duminică, 20 septembrie, la un eveniment plin de aventuri prin munții Curiței, cu peisaje încântătoare: culmi cu păduri bogate, poieni, pârâuri, etc. – ATV Enduro-Cross Meeting.

Evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de ATV și enduro din Onești și din împrejurimi și se va desfășura la Cantonul Curița, de pe raza comunei Cașin, situată la circa 12 km de municipiul Onești.

Nu există o limită de participanți și nici o taxă de înscriere, așadar sunt așteptați toți pasionații sporturilor de motor care doresc să ia parte la eveniment. Acesta este programat să se desfășoare pe tot parcursul zilei de duminică, 20 septembrie, startul urmând a fi dat la ora 09.00. Desigur, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară și de distanțare socială stabilite.

Lucrăm la ultimele detalii, pentru că este nevoie de o pregătire specială a evenimentului din toate punctele de vedere. Invităm publicul spectator să ni se alăture pentru a se bucura de momente pline de adrenalină și spectaculozitate”, a declarat Cătălin Burniche, unul dintre organizatorii evenimentului, alături de Mircea Catinca.

Detalii și înscrieri la numărul de telefon: 0744.635.512. (foto: imagine ilustrativă)