Poate că masa de Crăciun este una din puținele tradiții care încă se respectă, în detaliu, de majoritatea românilor. Obligatoriu, între bucate se regăsesc preparatele de porc, lângă cozonacii rumeniți.  Dacă ești din ONEȘTI, totul e mai ușor acum să ți le procure și în același timp să eviți și aglomerația, și riscurile. Cu un simplu apel telefonic ai carcasă de porc la doar 13,99 lei/kg. Și absolut toate produsele și preparatele necesare, pentru a avea o masă îmbelșugată de Crăciun!

Roger&Bunghez, companie cu o tradiție însemnată în industria cărnii, de 30 de ani, vine cu o ofertă de nerefuzat în preajma sărbătorilor de iarnă, pentru oneșteni care vor să evite aglomerația: toate produsele și preparatele alimentare care se găsesc în galantarele magazinelor fizice din Piața Agroalimentară și din cadrul marketului Penny pot fi comandate foarte ușor, printr-un simplu apel telefonic, din fotoliul locuinței sau de la birou, iar un curier rapid vi le va livra numaidecât, la adresa indicată.

Produse de porc (ceafă, mușchiuleț, ficat, rasol, carne tocată, etc.), preparate de carne (cârnați diferite sortimente, tobă, kaizer, caltaboș, pastrămă de porc, salamuri, mușchi țigănesc, etc.), produse de vită (mușchiuleț, vrăbioară, pulpă, etc.), produse de pui (piept cu os ori dezosat, pulpe cu sau fără spată, pipote, ficat, etc.), produse de curcan (pulpe, aripi, carcasă, etc.), produse lactate (caș, telemea, cașcaval, lapte proaspăt) și, nu în ultimul rând, șoric copt, măsline, mațe de porc, burtă de vită congelată ori produsul vedetă al sărbătorilor de iarnă – carcasa de porc, toate pot ajunge în casele oricărui oneștean, fără nici cele mai mici bătăi de cap.

Asta pentru că lucrătorii Roger&Bunghez aleg produsele cu grijă și fac cumpărăturile în locul tău. Nu trebuie decât să-ți faci lista de produse, să pui mână pe telefon, să suni și să indici tot ce dorești să ți se aducă acasă. Economisești timp, pentru că nu mai stai la cozi interminabile, și nici nu te mai expui riscului îmbolnăvirii cu COVID-19.

Serviciul de comenzi și livrări la domiciliu este disponibil în intervalul orar 08.00-16.00, toată săptămâna, iar plata se efectuează în numerar, la livrare.

Nu se percepe o taxă de transport, însă comanda minimă trebuie să fie de 50 de lei (dacă nu se adună suma, puteți să vă cuplați la cumpărături cu un vecin/prieten, cu care să savurați un ceai fierbinte, un vin fiert sau o țuică fiartă până când livratorul Roger&Bunghez vă va aduce acasă cumpărăturile).

Livrarea la domiciliu se face în condiții optime, cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare și de protecție împotriva răspândirii COVID-19, stabilite prin lege. (foto mare: imagine ilustrativă)