Foarte mulți oneșteni s-au obișnuit să ia masa în oraș, iar decizia autorităților de a închide restaurantele – o nouă măsură de siguranță în contextul epidemiei de coronavirus – s-ar crede că i-a pus în dificultate pe cei mai comozi, cărora le-a displăcut dintotdeauna să-și petreacă timpul în bucătărie.

Pentru ei și nu numai, Trattoria della Citta, unul dintre cele mai apreciate restaurante din oraș, a păstrat bucătăria deschisă și livrează la domiciliu ofertele din meniul zilei, pizza pe gustul fiecăruia, delicioasă și plină de savoare, și paste după rețete și cu ingrediente de calitate. Pizza și pastele sunt 1+1 GRATIS în forma pizza+pizza, paste+paste sau pizza+paste.

“O măsură extrem de importantă recomandată de autorități este limitarea deplasărilor, cu alte cuvinte reducerea contactelor directe cu ceilalți. De aceea, am considerat necesar să le oferim oneștenilor posibilitatea să comande la domiciliu, o variantă simplă și bună pentru toată lumea”, a precizat administratorul Trattoria della Citta.

Comanda se poate face telefonic, la numerele 0234.313.322, 0730.576.154 și 0770.826.689, iar plata se poate face inclusiv cu cardul, un real avantaj în aceste zile, când riscurile contaminării cu noul coronavirus (inclusiv prin atingerea banilor!)  pândesc la tot pasul.

Să nu se înțeleagă însă că plata “cash” este riscantă! Livratorul Trattoria della Citta nu doar că respectă normele de igienă prin spălarea și igienizarea adecvată și frecventă a mâinilor, ci poartă în permanență mănuși eliminând riscul de a intra în contact cu suprafețe contaminate.

Trattoria della Citta livrează la domiciliu paste și pizza zilnic, inclusiv sâmbăta și duminica, între orele 10.00-20.00, comanda minimă fiind de 40 lei.