În condițiile în care nu au fost înregistrate observații sau propuneri cu privire la intenția de elaborare a documentației de urbanism PUZ propusă, s-a trecut la etapa a II-a prevăzută de lege în vederea construirii noului magazin Dedeman de la Onești.

Astfel, în perioada 4-29 septembrie, publicul este invitat să consulte documentele privind propunerile de PUZ “Modificare limită intravilan și reglementări urbanistice pentru construire magazin Dedeman și dotări aferente privind: circulația carosabilă, utilități, amenajări exterioare” și să transmită observații și propuneri asupra acestor documente disponibile la sediul Municipiului Onești – Compartimentul Urbanism.

Este prevăzută și o dezbatere publică pe această temă, care va avea loc pe 16 octombrie, ora 10.00, la sediul Primăriei Onești.

În situația în care nu vor apărea obiecții majore cu privire la propunerile de PUZ, după consumarea și acestei etape a II-a se va da drumul la lucrările de construcție a noului magazine Dedeman.

UNU pe Trotuș a anunțat în exclusivitate faptul că frații Dragoș și Adrian Pavăl, care dețin compania Dedeman, au bătut palma cu Costel Cășuneanu pentru a construi un nou magazin Dedeman, pe strada Redului, acolo unde omul de afaceri din Oituz deține mai multe terenuri.