Oneșteanul Paul Nicolau, cunoscut sub porecla Pescobar, s-a angajat să ofere o recompensă de 100 de euro fiecărui elev care a obținut media 10 la examenul de bacalaureat din 2024. Conform rezultatelor recente, 39 de elevi au reușit această performanță, ceea ce înseamnă că Pescobar va plăti un total de 3.900 de euro, scrie romaniatv.net.

Pescobar a primis câte 100 de euro fiecărui elev care ia media 10 la BAC. „Premiez cu 100 de euro în mod simbolic pe toți cei care au luat bacul cu 10 pe linie, în toată România! Felicitări, voi sunteți viitorul țării noastre minunate!”, a fost mesajul transmis de Pescobar.

În toată ţara, 39 de elevi au avut media 10, astfel că Pescobar va avea de plătit 3.900 de euro. Suma ar putea creşte, deoarece elevii nemulţumiţi pot face contestaţii, iar rezultatele finale vor fi comunicate peste 2 zile.

Suma este una infimă pentru patronul de la Taverna Racilor, care are o avere estimată la 25 de milioane de euro. Mai mult, conform lui Dumitru Dragomir, unul dintre prietenii săi, Pescobar face un profit de aproximativ 100.000 de euro pe zi. (foto: Facebook / Paul Nicolau)