Agentul şef principal Mihai Gosav, din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău, a obţinut medalia de argint la  Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Poliţistul oneștean a participat la campionatul ce s-a desfăşurat la Ploieşti, în perioada 23-26 mai a.c., acesta obţinând medalia de argint la categoria+100 kg. La competiție au luat parte peste 70 de sportivi de la toate structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Mihai Gosav (foto stânga) nu are doar o carieră de campion în activitatea de poliţie, îndeplinind cu succes şi profesionalism fiecare misiune a sa, ci şi una de luptător, fiind maestru al sportului, vicecampion European şi de patru ori medaliat cu bronz la campionatele mondiale de unifight.

“Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău se mândreşte cu un poliţist campion la două sporturi de contact diferite, acesta îmbogăţindu-şi palmaresul şi cu medalia de bronz, câştigată la Campionatul Mondial de Judo, iar în anul 2016, medaliat cu aur la Jocurile Europene ale poliţiştilor şi pompierilor”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Bacău.