După o pauză competițională de un an, pilotul oneștean Adrian Răspopa revine în Campionatul Național de Raliuri (CNR) Dunlop, la volanul unui model Skoda Fabia R5, un model care are potențial de a se bate pentru victorie, informează raliul-moldovei.ro. Raliului Moldovei powered by Dedeman va avea loc în perioada 21-22 iunie în mai multe localități din județul Bacău, printre care și la Onești.

Adrian Răspopa îl va avea în drepta sa, în rol de navigator, pe Cosmin Diacu, copilotul său consacrat.

„Raliul Sibiului 2018 a fost ultima etapă la care am reușit să mă aliniez și am făcut-o tot la volanul unui automobil de categorie R5, cu aportul bunului meu prieten Cătălin Grigoroiu. Revenim pentru moment în campionatul intern pentru două etape, cea de acasă de la Bacău  (n.r. – Raliul Moldovei) și cea de la Iași.

Mașina este pusă la dispoziție de către Botka Rally Team cu sprijinul celor de la Cybernet Autocenter, dealer-ul Skoda din Piatra Neamț. Primăria Onești este cel de-al doilea partener fără de care prezența noastră în campionat nu ar fi fost posibilă. Suntem conștienți că avem nevoie de timp să ne acomodăm cu mașina, dar vom încerca să fim și rapizi în limite”, a declarat Adi Răspopa, deținător a cinci titluri de campion al categoriei automobilelor cu tracțiune față din CNR.

Adi Răspopa este susținut de catre Cybernet Autocenter, dealer Skoda Piatra Neamț, Primăria Onești și Virgin Radio România. (foto: www.facebook.com/AdrianRaspopaFanClub)