După cele trei medalii de aur cucerite de Mihaela Cambei în limitele categoriei 48 de kilograme, la secțiunea Under-17 (youth), cu 67 kg la smuls, 88 kg la aruncat și 155 kg la total, încă o sportivă de la CSM Onești a urcat pe podiumul de premiere în cadrul Campionatelor Europene de Haltere U-15 și U-17, de la San Donato Milanese (Italia).

Marinela Moroșan, legitimată, ca și Mihaela Cambei, la CSM Onești, a ocupat locul 3 în clasamentul general al întrecerii desfășurate în limitele categoriei 63 de kilograme, cu 194 kg.

Alte două medalii, ambele de argint, au fost cucerite de Marinela Moroșan la cele două stiluri – smuls și aruncat, cu 88 kg, respectiv 106 kg.

Titlul european la categoria 63 de kilograme i-a revenit bulgăroaicei Galya Anetova Shatova, locul 2 în clasamentul general revenindu-i unei alte sportive din România, Mihaela Ilie.

Bilanțul celor două reprezentante ale Oneștiului la Campionatele Europene Under-15 și Under-17 (youth) din Italia este excepțional: trei titluri europene, două titluri de vicecampioană europeană și o medalie de bronz.