Compania Regională de Apă Bacău (CRAB) a anunțat finalizarea lucrărilor de remediere a avariei survenite la nivelul conductei de aducțiune, fiind demarate operațiunile specifice de reluare a furnizării apei către municipiul Onești, transmite RAJA, într-un comunicat de presă.

„În funcție de perioada de timp necesară pentru umplerea și intrarea în presiune a conductei de aducțiune, cel puțin 12 ore, dar și a timpului necesar pentru refacerea stocului la nivelul rezervorului Cuciur, compania noastră va efectua toate manevrele de vane utile, în vederea reluării furnizării apei potabile în regim permanent și la parametrii optimi către toți oneștenii.

În cursul acestei seri, începând cu ora 18.00, se va asigura alimentarea cu apă atât timp cât vor permite nivelul apei existente în bazin și consumul înregistrat la nivelul abonaților.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vom reveni cu informații despre programul de furnizare a apei în perioada imediat următoare”, a menţionat Biroul de comunicare RAJA. (foto: imagine ilustrativă)