Reprezentația fostului preot Cristian Pomohaci pe scena “Festivalului Verii”, de la Onești a fost foarte apreciată de publicul prezent, care a aplauzat cu frenezie și i-a scandat minute în șir numele fostului preot.

Nu doar atât. În momentul în care reprezentanția lui Cristian Pomohaci a luat sfârșit, zeci de oneșteni s-au înghesuit la mașina fostului preot, pentru a se fotografia cu acesta sau pentru a obține de la el un autograf. „Vrem poze, vrem poze!”, au scandat mai mulți oneșteni.

Multe femeie de vârsta a 3-a i-au sărutat mâinile fostului preot, iar altele i-au oferit buchete de flori.

Când mașina lui Pomohaci a părăsit Parcul Municipal Onești, zeci de oneșteni de toate vârstele, inclusiv adolescenți, au luat-o la fugă în urma autoturismul de lux cu care s-a deplasat fostul preot, stârnind râsul altor oameni prezenți de față.

Pe Facebook a existat un val reacții negative după ce numele lui Cristian Pomohaci a fost trecut pe afișul “Festivalului Verii” de la Onești.

Preotul Cristian Pomohaci a fost caterisit și nu mai poate sluji în biserică, în urma unei decizii a Consistoriului Mitropolitan de la Sibiu, hotărâre validată de Sinodul Metropolitan condus de Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza.

Sursa video: imagini amator needitate