Accident dramatic surprins de o cameră de bord pe „Drumul morţii”, DN2 – E85, în localitatea băcăuană Sascut.

Un motociclist din Galaţi, în vârstă de 36 de ani, care se deplasa pe sensul de mers Bacău-Adjud, a fost la un pas de moarte după ce a fost acroşat de o şoferiţă care conducea un BMW şi care nu i-a acordat prioritate.

Impactul a fost atât de violent încât bărbatul a fost aruncat cu viteză într-un copac, de unde motorul a ricoşat pe şosea rupându-se în două. Incidentul rutier a avut loc duminică, 8 august, iar motociclistul a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Bacău, unde a primit îngrijiri medicale.

Ce au spus oamenii legii

La data de 08.08.2021, ora 20.18, pe DN2-E85 km. 241+950, în interiorul localităţii Sascut, un conducător de motociclu, de 36 de ani, care se deplasa pe sensul de mers Bacău-Adjud a fost acroşat de un auto marca BMW, condus de o femeie, de 52 de ani, care a ieşit dintr-o staţie peco, cu viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu, neacordând prioritate motociclistului.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului motociclului, care în prezent se află internat.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar motociclistul nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite. (sursa: observatornews.ro; foto: captură video)