Ana Arhip, o tânără din Onești care dorește să devină regizor de film, alături de un grup de tineri ambițioși și entuziaști din oraș, revin în atenția noastră cu o nouă producție, ce va fi lansată în câteva zile, mai precis pe 14 februarie, de Valentine’s Day.

După scurtmetrajul “Ștefan Casian” și documentarul “Un oraș liniștit”, Ana Arhip și echipa sa de producție, tineri numai unul și unul, care trec cu ușurință peste multiplele piedici pe care le întâmpină în realizarea producțiilor lor, propun filmul “Tic-Tac”. Care este subiectul noii producții? Dezvăluie doar o parte a poveștii Ana Arhip: O fată cleptomană și depresivă este obsedată de un ceas pe care l-a furat și tot ce vrea să afle este ce înseamnă inscripția de pe spatele cadranului. Este vorba, oare, mai mult decât despre un ceas?

Cel mai ambițios proiect de până acum, după cum îl cataloghează Ana Arhip, care, în altă ordine de idei, astăzi își serbează majoratul, are în spate o echipă solidă, copii extrem de talentați reuniți sub umbrela “Dubla 13”: Diana Andreea Bogdan, Paul Petrea, Ionuț Hârjanu, Andrada Bejenaru, Dragoș Radu Blănaru, David Luca.

Minunații actori care au dat viață personajelor sunt: Cristian Chircu, Simo Nica Teatru de Cartier / Valentin Braniște, Alina Neagu.

Povestea “Tic-Tac” e scrisă de Ilinca Humelnicu, Ana Savonea, Debora Deac și Ștefania Munteanu.

Evident, filmul are și un afiș, ca toate marile producții de gen! (foto mare: imagine ilustrativă)