Prezentatorii primelor șapte ediții ale show-ului de talente “X Factor” de la Antena 1, Răzvan Simion și Dani Oțil, se despart de acest proiect și nu vor mai face parte din echipa de producție a celei de-a opta ediții, care va fi difuzată la toamnă, scrie a1.ro.

Simplu, direct, de anul acesta nu mai prezentãm X Factor. Au fost şapte ani minunaţi. Au fost şapte ani de emoţie purã. Au fost şapte ani de poveşti de viaţã. Timpul trecut al verbului nu înseamnã pentru noi renunţare, ci doar o rearanjare a ideilor. Mulţumim!”, au declarat Răzvan Simion și Dani Oțil pentru sursa citată, fără să dezvăluie motivele ce i-au determinat să ia această decizie.

Potrivit a1.ro, <X Factor> va reveni la Antena 1 în aceastã toamnã cu cel de-al optulea sezon. Noul prezentator al show-ului va fi ales în scurt timp, în urma mai multor probe organizate de echipa de producţie.

Altfel, preselecțiile pentru sezonul al optulea, ce urmează a fi difuzat din toamnă, cu aceeași jurați (Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr. și Carla’s Dreams) s-au încheiat la începutul lunii, după ce echipa de producție a trecut prin mai toate marile orașe ale țării – București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Galați, Sibiu, Craiova, Galați și la Chișinău.

Ultimul sezon l-a avut câștigător pe americanul Jeremy Ragsdale, din echipa lui Horia Brenciu.