Agricultorii din zona Oneștiului și nu numai vor beneficia, în curând, de servicii și produse specifice domeniului în care activează, grupate în cadrul unui magazin agricol de mari dimensiuni, cu o bogată zonă de expunere.

Showroom-ul dedicat va fi inaugurat, din sursele UNU PE TROTUȘ, la mijlocul acestei luni. La eveniment și-au anunțat deja prezența reprezentanți ai tuturor brandurilor prezente în locație.

Printre acestea se vor număra Ruris – producător român de motoutilaje de mici dimensiuni pentru agricultură, AGT – utilaje agricole profesionale cum ar fi Grillo, Bertolini, Honda, etc. și O-mac P&G (Pădure și Grădină), companie care comercializează produse de grădinărit de înaltă calitate.

Showroom-ul se situează la ieșirea din Onești spre Brașov și ocupă o suprafață totală de circa 3.000 mp.

Pe lângă utilaje agricole, în cadrul showroom-ului – care va fi singurul de acest gen din județul Bacău – se vor mai comercializa produse destinate micilor fermieri – pui de o zi, furaje și accesorii pentru creșterea tuturor animalelor din gospodării.

“Am auzit și eu că s-ar face un magazin de ăsta mare pentru fermieri, la Onești. Tare bine ar fi, că n-am mai alerga de colo-colo, prin tot orașul. Am niște neamuri pe lângă Brașov, unde sunt mai multe magazine de-astea și tare bine le mai prinde, că nu mai pierd timpul aiurea, cumpără tot ce au nevoie dintr-un loc”, ne-a spus un fermier.

Showroom-ul agricol de pe DN 11 Onești – Brașov este investiția unui oneștean care are o experiență de aproape 10 ani în acest domeniu, și este conceput după un model prezent în mai multe țări europene.